Adwords

HJÆLP TIL Adwords

Har du brug for Adwords marketings kampagner de giver ekstra trafik udover din SEO optimering

Få hjælp til Google Adwords fra Atlanti Atlantico - atlantiatlantico.dk
Få hjælp til Google Adwords fra Atlanti Atlantico - atlantiatlantico.dk

Adwords reklamer virker med det samme, efter at der er lavet annoncer med tekster og søgeord. Google viser dem umiddelbart efter den indgåede aftale. Du betaler først til Google, da der er påløbet omkostninger.

Du får hjælp til Adwords kampagner, annoncegrupper, søgeord, analyser, ekstra funktioner, samt displayannoncer og du kan også få hjælp til optimering af dit website i forhold til marketing, i Adwords og SEO og teknisk SEO osv.

Få rettet website fejl hurtigst muligt inden Adwords.

Så kan du spare penge på længere sigt og evt. nedtrappe Adwords udgifterne.

Dit website scannes for fejl og mangler, hvis du ønsker dette. De fleste vil gerne rette fejl og mangler inden de bruger penge på reklamer, samt flere timer på SEO.

Denne scanning er ikke dyr at udføre. Prisen er nogle timer, afhængigt af websitets indhold og størrelse, og passer tit godt ind i virksomhedens budget til marketing.

Hvilke fejl kan det være talen om

Websitet kan indeholde diverse fejl, som:

  •  SEO med dårlige søgeord.
  • Ingen eller manglende sammenhæng imellem SEO og titelfaner.
  • Overskrifter.
  • Tekst på websitet.
  • Beskrivelser af billedtekst.
  • Alt tekst og evt.
  • Beskrivelse af billeder.

 

Hvis der anvendes plugins

Der viser overskrifter og informerende tekst, til søgeresultaterne i google.

Der skal være sammen hæng i det SEO der laves, så Google ikke nedrangerer dit website. Så er alle pengene spildte.

Omkostninger ved rettelser af SEO og oprettelse af Adwords kan fordeles ud over et år, eks. hvis der laves en aftale med månedlig betaling indtil websitet er fuld optimeret, og evt vedligeholdelse.

Hvis fejl ikke rettes og siden optimeres

Man kan ikke kun nøjesmed SEO og Adwords. Tekster og billeder skal også være optimeret. hvorfor nu det kan man spørge sig selv.

Adwords er godt til at ramme en eller flere bestemte målgrupper. Men SEO hjælper til, at ramme alle der søger på produkter, info eller tjenester, der indeholder det du tilbyder. Så det adwords ikke rammer rammer din SEo hvis den er godt optimeret.

Har du minimalt eller måske ingen tekster, men kun SEO, så er det det samme som hvis du kun har tekster og ingen SEO.

i begge tilfælde skader det din fortjeneste. Dit website mister sin værdi til det minimale, og din ranking synker til bunds i søgeresultaterne.

Ret dine fejl og mangler

Det er vigtigt at rette fejl og mangler for, at dit website ikke er spildt i forhold til dit marketing fremadrettet. Google har nogle strenge regler der skal overholdes, det er typisk disse fejl virksomhederne ikke er klare over, men bliver opmærksom på efter at siderne er scannet.

Du fåroprettet Konti, kampagner og vedligeholddelse af Adwords optimeringen, så du kan bruge tiden på noget andet i stedet, hvis dette ønskes.

Vi aftaler hvad du ønsker at få ud af dine kampagner, hvor meget det må koste og evt. hvilke søgeord og tekster du ønsker, at promovere i Google søge resultaterne. Om du ønsker mange klik eller du ønsker mange visninger på nettet, eller begge dele.

Disse kampagner kan indstilles præcist efter dit budget og dit behov for marketing.