Interaktive analytics-rapporter Atlanti Atlantico atlantiatlantico.dk

Interaktive analytics rapporter

Nu kan både store og små virksomheder eller organisationer dele og bruge analytics data til, at få indsigt og skabe endnu et større forretningsmæssig værdier for virksomheden.

  • Der udarbejdes overskuelige marketing rapporter til dig.
  • Du kan følge med i hvordan dit website klarer sig i Analytics og Adwords.
  • Rapporten tilpasses til dit behov.
  • Du får hjælp til hvordan rapporterne skal forstås og anvendes.

Jeg forvandler dit Analytics Data til informative dashboards og rapporter, der er let at læse, let at dele, og kan tilpasses. Disse dashboards er interaktive og giver dig mulighed for, at udvælge de data som er mest vigtig for at fortælle de gode historier. Rapporterne er med til at understøtte de bedre forretningsmæssige beslutninger i virksomheden.

Jeg opretter ubegrænsede brugerdefinerede rapporter med fuld redigering og deling i f.eks. virksomheden, eller med samarbejdspartnere.

Du har mulighed for at gå ind og vælge forskellige filtre til din trafik, så du f.eks.  hurti kan skifte imellem at se trafik fra forskellige enheder mobil, tablet eller computer. Du kan vælge om du vil se direkte, betalt eller organisk trafik. Du kan vælge flere forskellige segmenter m.m.

Dine data kan tilpasses i diagrammer og tabeller og kurver og kort over f.eks. verden, europa, eller land osv.

Der kan oprettes flere sider, der kan blades i med de ønskede visninger og nøje udvalgte filtre der passer til præcist dit behov.

Rapport-visninger i google data studio Atlanti Atlantico

Vil du vide mere så kontakt mig her.

DER YDES ALTID GARANTI PÅ ARBEJDE UDFØRT AF ATLANTI ATLANTICO