Nyt webdesign?

Se vores live tema nedenfor. Alle temaer kan tilpasses andre virksomhedsformer hvis dette ønskes.

  • Vi at vi har investeret i værktøjer og design med samarbejde med producenter over hele verden. Er vi stolte af, at kunne tilbyde flere 1000 forskellige webside designs til virksomheder, med indhold der er tilpasset efter virksomhedens ønsker og vores anbefalinger og Googles krav.
  • Her er mange gode værktøjer, der gør det nemt for virksomheden selv, at redigere og vedligeholde websitet. Det skal være nemt for virksomheden, at redigere opdatere og vedligeholde site website (webside)
  • Du som kunde, kan nu også hurtig få en video, der viser hvordan bestemte opgaver løses, hvis der skal laves specielle ændringer. Standard opgaver løses nemt, hurtig og effektivet med vores smarte system, som er et af værdens bedste systemer.
  • Vi hjælper dig gerne med alle dine opgaver, hvis der er brug for dette. Der er altid garanti på vores arbejde. 

 

 

Vi vil levere websites, som er tilpasset forskellige virksomheder, så du har mulighed for, at vælge et tema inden arbejdet går i gang.

Det bliver nemmere for dig og din virksomhed, at finde et design som passer godt til jeres behov.
Der er mulighed for, at se hvordan det enkelte design ser ud live, og dit design bliver så tilpasset lige præcis til dit behov, med antal sider, indehold af billeder, tekster, links med mere.
Du får mulighed for at få designet dit logo og branding materiale, tekster, formularer, reklamer. Her hos os, så dit behov dækkes i en fuld pakke løsning, hvis dette ønskes.

De forskellige Live temaer som vil kunne tilbyde i fremtiden, er følgende. Vi designer websider og webshops til alle behov.

  1. Hospital & privatkliniker: privat læge, læge og privathospital m.m
  2. Hår og krop: Hårtransplantation, Frisør, Kosmetiker, Tandtekniker, Barber, Spa.
  3. Håndværker: Tømrer, VVS, Murer, Eletrikker,
  4. Mekanikere tilbydes: Automekaniker, Cykelsmed, Elektronikfagtekniker, Radio-tv-fagtekniker, Finmekaniker, Værktøjsmager, Klejnsmed, Maskinarbejder, og Smed.
  5. Mad & Køkken: Cafe & Restauranter,  Hoteller, Bager, Kok, Mejerist, Slagter, Smørrebrødsjomfru og Konditor m.m.
  6. Webshops.